ПОЗДРАВИ КЪМ СТОЛИЦАТА от сърце изпращаме днес на Георги Дуков, който е рожденик. А заедно с поздравите наричаме да е здрав – той  цялото му прекрасно семейство, да се радва на обичта на съпругата си Таня и на успехите и усмивките на прекрасните си деца Марти и Вики, да успява  – както досега, в отговорната си работа и всичко хубаво, с което се заеме, да се увенчава с успех. Разбира се – днес най-горещите целувки /макар и онлайн/ са от цялото семейство Дукови.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Дияна Каменова. Пожелания за

здраве, радост с двете слънчица у дома и много обич й изпращат към Варна нейните родители Кина и Марин Христови. А ние от НДТ прибавяме – да се радва на светлина и на доброта в живота!

РОЖДЕНИК утре е д-р Георги Димитров. Нека е здрав, нека дарява здраве и нека се радва на успехи и много поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на бизнесмена Росен Баръмов, който празнува утре, с пожелания за здраве, щастие у дома и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада дама празнува утре рожден ден – талантливата, вече дипломирана юристка Димана Митева. От здраве, щастие, успехи във всичките й начинания, обич и професионален и житейски път, осеян с хубост и добро, да не се отърве – й желаем ние от НДТ! А на родителите на рожденичката –  Кремена и Стилиян Митеви, желаем да продължат да се гордеят със своето умно и хубаво момиче!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОДЕНИ НА 30 МАРТ!

BOLEROS EXCLUSIVAMENTE PARA TI-SAXO MARAVILLOSO-música relajante

ЕВКАЛИПТОВА ГОРА – ИЩАР.mpg

Pavarotti – Caruso

Vika Cyganova – Russkaya vodka