ТОЧНО В 8 ЧАСА ВЕЧЕРТА колективът на бингозалата в Добрич духна свещичките за 8-ия рожден ден на „Бетмаркет“. Огромната торта, по която бяха изрисувани „топките на късмета“, беше само един от акцентите на празника, организиран с много емоция от собственика Асен Македонски. Стилна почерпка и огромни финансови и предметни изненади, сред които лаптоп, хладилник, мобилен телефон, телевизор, часовници…, очакваха всеки, дошъл да съпреживее празника, докато се забавлява с играта на бинго. Много късмет пожелаха на играчите от екипа на залата и споделиха, че само за осем години са раздали огромно количество сериозни бонуси – като 25 автомобила, 4 апартамента и на практика безброй големи предметни награди!

РОЖДЕНИЧКА днес е директорката на ЦДГ №25 „Весела” Светла Иванова. Нека е здрава и нека се радва ежедневно на усмивките на поверените й дечица. Нека самата тя има повод за усмивка и радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Султанка Минчева – с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК ДНЕС е кметският наместник на с. Септемврийци Милен Михайлов. Ние от НДТ му желаем здраве и много успехи в работата за благото на хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички, наречени Антим. За здраве и небесна подкрепа на техните добри начинания са пожеланията на екипа на НДТ към имениците!

РОЖДЕНИК утре е бизнесменът и член на Ротари клуб Нейчо Нейчев. Нека е здрав и нека се радва на лични радости и успехи в добрите начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на зам.-кмета с ресор „Хуманитарни дейности“ на град Добрич д-р Емилия Баева, която празнува на 5 септември. От сърце желаем на дамата самата тя да е здрава, да дарява здраве, да продължи да работи с непресекваща енергия в особено трудния сектор, който й е поверен! Нека твори Добро и Добро да й се връща!

РОЖДЕН ДЕН на 5 септември празнува дългогодишният директор на Държавен архив Добрич Кирил Радев. Нека е здрав и нека се радва на обич, уважение и осъществени добри намерения!

РОЖДЕНИЧКА на 5 септември е Адилина Колишева – общински съветник  от ГЕРБ(СДС) в Каварна. Нека е здрава и нека работи с ентусиазъм за по-добрият утрешен ден на красивата крайморка община!

ИМЕН ДЕН на 5 септември празнуват: Захари, Захария, Захарина, Зара, Елисавета. Нека от здраве, добри мисли, добри дела, добри приятели и добро във всичко, с което се заемат, не се отърват – желаем ние от По-добрия вестник!

НАВРЪХ СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК 6 септември рожденик е Илиян Станоев от Балчик. За здраве, много поводи за лично щастие и професионално удовлетворение са пожеланията на екипа на По-добрия вестник!

РОЖДЕН ДЕН на 7 септември празнува кметът на село Ловчанци Иван Иванов. Здраве, лични поводи за радост и много успехи в работата за хората от повереното му населено място желаем в аванс на рожденика ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на бившия кмет на Община Крушари Добри Стефанов, който празнува на 8 септември –  с пожелания за здраве и много успехи в добрите му начинания!

Anita Kelsey – Sway

Because You Loved me