ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кметския наместник на село Росеново Иванка Костова – с пожелания за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от повереното й населено място!

РОЖДЕНИК утре е управителят на ветеринарна клиника „Вива вет“ и създател и ръководител на местното патриотично дружество „46-ти пехотен Добрички полк“ д-р Добрин Добрев. За здраве, за много спасени животи на четирикраките ни приятели и за много нови находки, които го „спохождат“ при пионерския му поход към корените на българщината са пожеланията на екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на любимата преподавателка по изобразително изкуство на стотици добрички деца Олга Иванова – с пожелание за здраве, успехи и творческо вдъхновение!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Варвара, Варя, Варадин. Нека са здрави и нека Света Варвара закриля всичко добро, което си наумят!

ИМЕН ДЕН НА САВИНДЕН празнуват всички с името имената Елисавета, Сава, Савина, Съби, Събка, Съботин, Съботина, Славка, Славомир, Славчо, Сафка. От здраве, успехи и много светлина в живота да не се отърват – желаем ние от НДТ!

ДВОЕН ПРАЗНИК НА НИКУЛДЕН има в семейството на нотариус Веселин Томов – самият той е рожденик, а синът му Николай празнува имен ден. Да са здрави и двамата, да се радват на обичта и грижата на мама Джоузи, да се сбъдват мечтите им и им се случват само хубави неща!

ИМЕН ДЕН на Никулден празнуват всички с имената Никола, Николай, Николина, Николета, Ненка, Нина, Нино, Кольо. Да са здрави, да са щастливи, да се радват на осъществени добри начинания и да получават небесна подкрепа на всичко хубаво, с което се заемат – желаем ние от НДТ. А на една специална именичка – Нина Димитрова наричаме много обич, много радост с прекрасното й семейство и нека в живота й царят светилна и хармония!

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ за Никулден отправяме на нашия колега, който сега вълнува колежките в Германия, Николай Абаджиев. Да е жив и здрав, обичан от жена си, децата и внуците! И от приятелите си в България!

РОЖДЕНИЧКА на 7 декември е Маргарита Матева. Здраве, много поводи за усмивка и много сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

В АВАНС и от сърце честитим рождения ден на проф. Евгений Сачев, който празнува на 7 декември. Да е здрав, да продължи да пише и да съхранява за историята безценни късчета знание, да развива създадената от него наука Културономия, да продължи да помага за добри каузи и да се радва на уважение и добри приятели, както и на успехите на дъщерите и внука си!

Caruso – Lucio Dalla

Севдалина и Валентин Спасови – Имала Майка