ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Жеко Киряков от Паскалево, с пожелания още дълги години да е жив и здрав, все така уважаван и все така обичан от прекрасното си задружно семейство!

С ДЕН АВАНС честитим утрешния рожден ден на зам.-областния управител и общински ръководител на ГЕРБ-Добрич, Красимир Николов. Здраве, лично щастие и професионално удовлетворение желаем на г-н Николов ние от НДТ. И още – добри идеи и добри дела за добрите хора на Добруджа!

РОЖДЕНИК утре е кметът на село Красен Тошко Тачев. За здраве и за много успехи в работата за хората на емблематичното за Добруджа село са нашите пожелания към него!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК с утрешна дата казваме на директора на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ Тодор Георгиев. За здраве и за много успехи – лични и на възпитаниците на уважаваното добричко училище са пожеланията към рожденика от екипа на НДТ!

НА 30 ЯНУАРИ Тервел и Генерал Тошево са обявени за градове. Вероятно пандемията ще попречи на всенародните тържества, които съпътстват подобни празници, но ние честитим на жителите и гостите на двата града,  с пожелание да са здраве и да отдават ум, знания и можене за това техните градове да просперират и да имат своето достойно място на картата на Добруджа!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на агробизнесмена Димитър Катранджиев, който празнува в последния ден на януари – с пожелание за здраве, богат урожай и успехи в добрите му начинания!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия рожден ден на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ – Вилияна Иванова, която се е родила в първия ден на февруари. Бъди здрава и успявай с усмивка във всичко добро, с което се заемеш, Вили! И нека стореното от теб добро ти се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Милена Желязкова, която празнува на 1 февруари, с пожелания за здраве и много поводи за радост и усмивка!

ИМЕН ДЕН на 1 февруари празнуват всички с имената: Радко, Рачо, Трифон, Трифонка, Лозан, Лозана, Гроздан, Гроздана, Веселин, Веско, Весо, Веселина, Веса, Радка. Отсега им желаем да са здрави и нека свети Трифон помага във всичките им добри начинания!

Beautiful Rock Ballads 80s & 90s – The Best Rock Ballads Songs Ever