СВЕТСКА КЛЮКА

0
1865

РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Калина Георгиева – секретар на Община град Добрич. Здраве, щастие и сбъднати мечти – в личен план и много успехи – в професионален, желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме на директора на РУСО Пламен Петров, който празнува днес. Пожеланията на екипа ни са за здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

КМЕТЪТ на село Овчарово Иван Вълчев е рожденик днес. Нека е здрав и работи с ентусиазъм за по-добрия ден на хората от повереното му населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Иванка Костадинова – кмет на село Тянево, която празнува днес. От здраве, успехи и много поводи за усмивка да не се отърве, желаем ние от НДТ!

ДО ГЕРМАНИЯ ще достигнат поздравите ни към д-р Антония Абаджиева, която празнува днес рожден ден. На известната добричка психиатърка, която е наша приятелка, желаем здраве, много радост с прекрасното й семейство, много усмивки и безброй сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН в неделя празнуват хората с имена Харалампи, Харалампий,  Харалан, Хари, Ламби, Ламбо и Продан. Нека за здрави, нека творят добро и да им се връща добро!

Всички публикации вижте в pinterest или в  Google+