РОЖДЕНИЧКА днес е Снежина Кожухарова, старши лаборант в ДКЦ 2 и една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. На страхотната дама, която много обичаме и уважаваме, от сърце желаем да е здрава, да се радва на щастие у дома, на много приятели и на безброй успехи в добрите си начинания. И нека доброто, което прави, й се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на главния архитект на Добрич Боряна Станчева, която празнува днес – с пожелания за здраве, лични поводи за радост и прекрасни архитектурни решения!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес Мария Сотирова. Здраве, сбъднати мечти и много успехи във всичко добро, с което се заеме, желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на днешния рожденик  Пенчо Ненов – с пожелания за здраве и много поводи за усмивка!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес вокалният педагог Светлана Струнджева. И макар от години да живее и работи в столицата, сме убедени, че поздравите ни и пожеланията за здраве, щастие у дома и много успехи на поверените й таланти ще достигнат до нея и ще я зарадват!

ЧЕСТИТИМ рождения ден на Андрей Вълов – общински съветник от ГЕРБ в Тервел, с пожелания за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от добруджанската община!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с името Нестор. Нека са здрави и нека всичко добро, което си наумят, се сбъдне!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от сърце на приятеля на НДТ Григор Алексиев, който празнува в утре. Нека е здрав, нека се радва на обичта на прекрасната си съпруга Катя и на щастливите усмивки на внучетата си. Нека Доброто се настани в дома и дейностите му и всичко, с което се заеме, се увенчава с успех!

В АВАНС казваме Честит рожден ден на колежката Жулиета Николова, която е рожденичка на 28 октомври – с пожелания за здраве, сбъднати мечти и много добри новини!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме на вокалният педагог Стефка Василева, която е рожденичка на 28 октомври. На дамата, благодарение на чийто талант и педагогически умения стотици добрички деца са намерили своето място на музикалната карта на България и която вече се изявява в друго амплоа, желаем от сърце да е здрава, да се радва на обич, успехи и сбъднати добри начиния!

ИМЕН ДЕН празнуват в сряда хората с имена Лъчезар и Лъчезара. Нека са здрави и нека животът им поднася само поводи за лъчезарна усмивка!

Jack Jersey – FOR YOU MY DARLING

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ

Gerda Besta

  1. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  2. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  3. БЪЛГАРИТЕ
  4. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  5. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

FREDERIC FRANCOIS – Adios Amor