ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Денка Христова – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Балчик, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметът на Община Добричка Соня Георгиева, а ние още от днес й наричаме да е здрава, да се радва на обич и уважение, да ръководи успешно най-голямата българска община, да има много поводи да се гордее с постигнатото и разбира се – много поводи  за радост и усмивка!

ДВОЕН ПРАЗНИК в музея. На 28 април рожден ден празнува  реставраторът от РИМ – Добрич Таня Иванова. Същия ден е и тържеството по повод нейното пенсиониране, както и по повод пенсионирането на доц. д-р Цветолин Недков. Колегите им от музея им благодарят за тяхната дългогодишна отдаденост на музейната работа, за професионализма и колегиалността им!

Пожелават им здраве, за да могат да сбъдват все още нереализираните си мечти!

60-ГОДИШНИНА празнува на 28 април Радка Стефанова от РИМ – Добрич. Нейните колеги й честитят празника! Пожелават й да е здрава и все така позитивна! Животът да й предложи вълнуващи пътувания, срещи с любими хора и много радост!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 29 април председателката на Общинския съвет на Община Добричка д-р Даниела Йорданова. Нека е здрава, нека работи активно за хората от прекрасната община, нека успява с усмивка във всичко добро,у с което се заеме!

В АВАНС честитим предстоящия на 29 април рожден ден на Тодор Илиев, с пожелания за здраве и успехи във всичките му добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от днес на г-н Михаил Стоев, който

празнува на 30 април. Здраве и успехи да съпътстват дните му и да продължи да се радва на уважение за родолюбивата си дейност!

В ПЪРВИЯ ДЕН на май рожден ден празнува директорът на кукления театър в Добрич Петър Петков, а ние в аванс му желаем да е здрав и все така ентусиазирано да ръководи институцията, която носи толкова искрена радост на малчуганите!

ИМЕН ДЕН празнуват на 1 май всички с имената Майя, Мая, Еpмeнa, Еpмeлинa, Еpмeнкo, Тамара. Здраве, светлина и хармония в живота им желаем ние от НДТ!

В АВАНС честитим предстоящия на 2 май рожден ден на колегата Станислав Колев, с пожелания да е здрав и успешен.

А НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН – 3 май, рожденичка е майка му – дългогодишната журналистка Марияна Колева, на която от днес желаем здраве и поводи за радост!

ИМЕН ДЕН празнуват на 2 май всички с имената Борис, Борислава, Боряна. Здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти им желаем ние от НДТ. И нека добрите им мисли и дела получават небесна подкрепа!