ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена: Александър, Александра, Александрина. Нека всички именници са здрави и много щастливи!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН с утрешна дата казваме на хората с имена: Екатерина, Катерина, Катя, Катрин. И желаем на всички тях от здраве, светлина и хармония в живота да не се отърват!

ИМЕН ДЕН ще празнуват на 25 ноември Климентовците и Климентините, а ние още от днес им наричаме да са здрави и да им се случват само хубави неща!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 26 ноември зам.-председателят  на Сметната палата на Тошко Тодоров, който – макар и от години да споделя своя професионализъм на високо ниво в столицата, продължава да обича своя роден Добрич. Затова и за празника към него ще бъдат отправени много-много благопожелания от равна Добруджа. Към всички тях от сърце прибавяме и нашите наричания за здраве, за обич, уважение, осъществени добри начинания, много искрени приятели и много Добро, което да съпътства и делниците, и празниците му!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 26 ноември казваме на началника на Отделението по ортопедия в МБАЛ-Добрич, ротарианеца д-р Митко Георгиев. Нека е здрав, нека продължи да дарява здраве, нека се радва на обичта на прекрасното си семейство и на безброй благодарни пациенти. Нека успява с усмивка във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват на 26 ноември хората с имена: Стилиян, Стелян, Стела, Стилян, Стилияна. Нека здравето, щастието и сбъднатите мечти съпътстват всеки техен ден!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави и пожелания за весел празник отправяме към нашия колега и любим учител по български език на стотици добрички деца Стилиян Митев. Бъди здрав и нека всичко хубаво, за което мечтаеш, да се сбъдне, Стельо!