ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на един човек, когото безкрайно уважаваме – доц. Ташо Ташев, лекар, общественик, автор на историята на добричката болница, събрана в биографиите на десетки заслужили хора в бели престилки… Здраве му желаем,ние от НДТ! Нека още дълги години се радва на обичта на близките си , на огромно уважение и много приятели! Нека продължи да раздава мъдрост и да помага на хората!

РОЖДЕНИК днес е Димчо Маринов – юрист в Община Добричка. Здраве и много успехи в добрите му начинания желаем ние от НДТ!

ОТ СЪРЦЕ честитим рождени ден на едно умно и хубава момиче – Симона Георгиева, с пожелания да е здрава, да продължи да краси бележника си с отлични оценки, да има много приятели, да й се сбъдват мечтите! А от страниците на вестника най много целувки за рожденичката изпраща дядо й – нашият приятел Марин Христов.

РОЖДЕН ДЕН празнува утре журналистът Румян Камбуров, а ние  още от днес му желаем да е здрав, да се радва на много приятели и в живота му да се случват само хубави неща!

ЕДИН МЛАД господин – Ангел Драгански, празнува рожден ден на 23 февруари. Здраве, обич и да се сбъдне всичко, за което си помечтае, му желаем ние от НДТ! А най-многото целувки ще са, разбира се – от мама Дони.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 24 февруари казваме на председателя на Окръжен съд Добрич Галатея Ханджиева. Здраве, обич, уважение и достойна работа в полза на справедливостта желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 25 февруари бизнесдамата Даниела Пеловска, а ние в аванс й желаем да е здрава и добрите й начинания да се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 25 февруари казваме на Таня Гичева и й желаем здраве, успехи  и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК на 25 февруари е един млад господин – Янул Владиславов. Нека е здрав и обичан, нека в студентската му книжка има само отлични оценка, а в живата му – много приятелства!

В АВАНС честитим рождения ден на талантливата поетеса Камелия Кондова, която празнува на 26 февруари. Макар да не живее от години в Добрич, сме убедени, че пожеланията ни за здраве и вдъхновение ще достигнат до нея!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 26 февруари г-жа Ценка Костова, а ние още от днес й желаем здраве и успехи в добрите й начинания!