ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Ирена Баирова – директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“. Нека от здраве, успехи, много поводи за усмивка, добри решения за общото благо и много добри приятели да не се отърве – желаем от сърце на г-жа Баирова всички от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е ексдепутатът Румен Иванов. За здраве и успехи в начинанията му са поздравите, които отправяме към столицата, където г-н Иванов живее!

ПРАЗНИК има днес агробизнесменът и бивш областен управител Иван Иванов, който е рожденик. Нека се радва на здраве, богат урожай и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Росица Стоянова – общински съветник от групата на  ГЕРБ(СДС) в Генерал Тошево. За здраве, щастие, успехи и много поводи за усмивка са пожеланията на екипа на НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес: Евстати, Евстатий и Евстатия. Нека се радват на здраве, светлина и хармония в живота!

РОЖДЕНИК утре е доц. Ташо Ташев – доказан професионалист, уважаван общественик, бивш председател на Общински съвет, човекът, събрал историята на здравеопазването в Добрич в търсена книга. С уважение му казваме – Честит празник! Да си жив и здрав поне сто години, докторе! И да продължиш да раздаваш енергия и мъдрост на всички ни!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на Димчо Маринов – юрисконсулт в община Добричка, който е рожденик утре. Здраве, умни юридически съвети в полза на най-голямата българска община, лично щастие и удовлетворение от стореното добро желаем на рожденика ние от НДТ!

ЕДНО ОЧАРОВАТЕЛНО ДЕТЕ – Симона Георгиева, става утре на цели 12 години. От сърце желаем на малката дама здраве, шестици, прекрасни приятели и умни щуротии! А най-много целувки и най-прекрасни подаръци, разбира се, рожденичката ще получи от мама Даниела, татко Станислав, баба Кинчи и дядо Марин, на които от сърце желаем тяхното момиченце да расте умно и добро – за радост на всички, които го обичат!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на зам.-кмета по финанси на Община Добричка Атанас Дучев, който празнува в неделя. Здраве, лични успехи и професионално удовлетворение желаем на рожденика ние от НДТ! И много енергия в отговорната работа в полза на хората от прекрасната добруджанска община!

В АВАНС честитим рождения ден на колегата Румян Камбуров, който празнува в неделя – с пожелание за здраве и творчески успехи!

НА ЦЕЛИ прекрасни 19 години става в неделя Ангел Драгански – повод за празник в семейството на колегата ни Владимир Димитров. Ние от НДТ  желаем на младежа здраве, обич и сбъдване на всички мечти! А на мама Дони – нейното момче да бъде винаги повод за радост и гордост!

Rock Ballads 80’s & 90’s – The Best Rock Ballads of ALL TIME

Amado Mio – Pink Martini with singer Storm Large