СВЕТСКА КЛЮКА

0
2766

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Зорница Михайлова – общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич. На младата дама желаем здраве, много лично щастие и много ентусиазъм в работата на благото на добричлии!

РОЖДЕНИК днес е общинският съветник от Община Добричка Павел Костадинов. Да е здрав и нека всичките му добри начинания се увенчаят с успех!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на Младен Михайлов. Макар от години да живее и работи във Варна, сме убедени, че поздравите от Добрич ще го зарадват. По много от всичко добро, което си науми – желаем на рожденика ние от НДТ! И още да продължи да се радва на обичта на прекрасната си половинка Жени!

ПРАЗНИК има утре известният добрички хирург д-р Илиян Братованов. В аванс честитим рождения му ден с пожелания за здраве, много благодарни пациенти, много лични поводи за радост!

ЕДНА ПРЕКРАСНА госпожица празнува в неделя рожден ден – бъдещата лекарка Ирина Митева. Да е все така умна, успяваща и лъчезарна желаем на момичето, което обичаме, ние от НДТ! И още – любов, прекрасни приятели и слънчев житейски път!