ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на адвокат Милко Пенчев – с пожелания за здраве, щастие и много спечелени дела в името на справедливостта!

ОТ СЪРЦЕ честитим рождения ден на Румяна Енчева. Здраве и сила желаем ние от НДТ! И още – много поводи за радост с порасналите й прекрасни дъщери и успехи във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕНИК днес е Стоян Иванов. За здраве и успехи в добрите му начинания са пожеланията на НДТ!

НАВРЪХ НАЦИОНАЛНИЯ празник се  е родил юристът Добромир Добрев. Да е здрав, да е уважаван, да прави добро и да му се връща добро желаем ние от НДТ!

ПОЗДРАВИ КЪМ Варна с утрешна дата изпращаме на нашия приятел и някогашен печатар на По-добрия вестник Стоян Арнаудов. Честит рожден ден в аванс, Поньо, да си здрав и да се радваш на здраве, много успехи и много приятели!

ПРАЗНИК има на 3 март в семейството на Владка Вълчанова – жената, която се грижи за уюта в редакцията. Поводът – рождения ден на нейния син Красимир. Здраве и много усмивки желаем на цялото прекрасно семейство на рожденика. А най-красивите поздрави навръх националния празник ще бъдат от трите дами на сърцето на Краси – съпругата му Лили и двете чаровници Катя и Нана!

ИМЕН ДЕН ден празнуват на 4 март всички с името Герасим и Герасимка. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, получава небесна подкрепа!

Big Wolf Band – Darkest Of My Days

Chris Rea – E