РОЖДЕН ДЕН празнува днес една страхотна дама – Мариана Попова, жената, която дълги години се грижеше за културата в Добрич и която беше сред учредителките на благотворителната организация „Майчина грижа“. Много здраве, много щастие у дома, много радост с близките й хора, много светлина и хармония в живота желаем на Марияна ние от НДТ!

ПРАЗНИК има днес арх. Емилия Тодорова. На сърцатата дама, която живее и твори в Белия град, от сърце всички ние от НДТ, както и целият клуб „Майчина грижа“ казваме „Честит рожден ден, Еми!“ Бъди здрава, бъди обичана и уважавана, успявай във всичко хубаво, с която се заемеш и нека животът ти поднася много щастливи събития!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кмета на село Балик Ханъмсер Асан – с пожелания за здраве и много ентусиазъм в работата за благото на хората от повереното му населено място!

РОЖДЕНИК днес е Атанас  Атанасов  – общински съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик. Нека е здрав и нека работи активно за по-добрия утрешен ден на Белия град!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА казваме днес от сърце на Кина и Марин Христови, които точно преди 48 години са се врекли да се обичат и уважават цял живот. Нека заедно да доживеят диамантена сватба, нека се радват на успехите на порасналите си деца и на усмивките на прекрасните си внуци! Нека в дома и в делата им царят светлина и хармония – им наричаме ние – техните приятели на НДТ! А на по-красивата половинка от семейството – на Кинчето, която на 23 ноември има рожден ден, от сърце желаем да е здрава, да продължи на се радва на обичта на съпруга си и да й се сбъднат всички мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре една стилна и енергична бизнесдама – Росица Неделчева, която е и една от добротворките на дамски клуб  „Майчина грижа”. Бъди здрава, Роси, успявай с усмивка във всичко добро, което си наумиш, радвай се на обич, уважение и на прекрасните си внуци – казваме в аванс ние от НДТ, както и дамите от клуба!

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ Красимир Кирилов е рожденик на 21 ноември. Нека е здрав, нека се радва на обич и уважение, нека работи с непресекващ ентусиазъм за това – хората на Добруджа утре да живеят по-добре от днес, нека бъде инициатор на нови начинания в полза на всички ни и нека изпитва удовлетворение от труда си – му наричаме в аванс ние от По-добрия вестник!

В АВАНС честитим рождения ден на Мима Василева – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна, която празнува на 21 ноември. Нека е здрава, нека в живота й се случват само хубави неща и нека работи мъдро и отговорно за хората от крайморската община
В АВАНС честитим рождения ден на ексдепутата Калчо Чукаров, който празнува на 22 ноември – с пожелания за здраве и успехи в добрите му начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Пламен Павлов – един от управленците във ВиК – Добрич, с пожелания за здраве, щастие у дома,  много успехи, много приятели и много поводи за усмивка!

РОЖДЕНИЧКА на 22 ноември е Стефка Генчева. Да е здрава, да е усмихната, да й се случват само хубави неща и да се радва на обич и уважение желаем на дамата ние от НДТ!

В АВАНС казваме Честит рожден ден на Стефан Йончев, който празнува в неделя. Нека от здраве, успехи, добри приятели и сбъднати добри начинания не се отърве!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на известния добрички гинеколог д-р Желязко Железов, който празнува на 23 ноември – с пожелания за здраве, благодарни пациенти и много поводи за радост!

HAVE I TOLD YOU LATELY

Michael Jackson – Give In To Me

Русская водка – Вика ЦЫГАНОВА, Группа «JUST», Оркестр Михаила ЯНИСА (Subtitles)