ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на вокалния педагог Милена Пеева. Здраве, много сбъднати мечти и още стотици деца, които – благодарение на нея и нейния професионализъм покоряват музикалните сцени, желаем на сладкогласната дама ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена: Атанас, Наско, Ахинора, Тинка. Здраве ими желаем ние от НДТ . И нека техният небесен покровител св. Атанасий Велики подкрепя добрите им мисли и дела!

РОЖДЕНИК утре е собственикът на книжарница „Марина“ Йордан Йорданов, а ние още от днес му желаем да е здрав, да се радва на обичта на прекрасното си семейство, да има много поводи да се усмихва и да си бъде все такъв добър и всеотдаен професионалист и приятел!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре кметът на село Житница Йордан  Господинов. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от хубавото добруджанска село!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 20 януари рожден ден на една прекрасна млада дама Емилия Йонкова. И й желаем да е здрава, да е все така щастлива с прекрасното си семейство,  двете слънчица у дома – Любо и Рая, да изпълват дните й с обич и усмивка, а успехите й с учениците от Каварна да й носят много поводи за радост и удовлетворение!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН с дата 20 януари казваме на г-жа Ваня Янкова, с пожелание да е здрава и да успява в добрите си начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват на 20 януари хората с имена: Евтим, Ефтим, Евтимия, Ефтимия. Здраве и успехи във всичко добро, с което се заемат, желаем ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват на 21 януари: Максим, Валери, Максимилиян, Неофит , Агнеса, Агния, Валерия. Здраве, успехи и много щастие желаем на всички ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 22 януари „гласът“ на Община Добричка Дана Михайлова, а ние още от днес й наричаме да е здрава, да е обичана и уважавана, да се радва на много успехи и безброй поводи да се усмихва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 22 януари казваме на г-жа Боряна Андреева, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!