ЕДИН МЪНИЧЪК СЛАДУР – Владислав Манолов, стана вчера на цяла една годинка. Да расте здрав, усмихнат, умен и палав – за радост на мама Анита, татко Бисер и всички, които много го обичат, желаем от сърце всички ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Нина Петрова  – общински съветник от ГЕРБ в Шабла и член на общинското ръководство на партията в крайморския град. Здраве, сбъднати мечти и активна работа в полза на хората желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на колежката Валя Янева, която утре празнува рожден ден. А пожеланията ни са да е здрава, да има много поводи да се усмихва и много добри новини, които да споделя със света!

РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Калина Станева, с пожелания да е здрава, добрите й начинания да се увенчават с успех, да се радва на светлина и хармония в живота!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на главния диригент на хор „Добруджански звуци“ Елвира Пастърмаджиева, която празнува утре – с пожелания да е здрава, да успява с усмивка във всичко добро, което си науми, песента да съпътства дните й, а талантите от хора да прославят Добруджа по световните сцени!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa, Дани, Дана. Здраве, щастие и успехи във всичко добро, с което се заемат, им желаем ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН на 18 декември празнуват всички с имената Модест, Модю, Модеус, а ние от днес им желаем здраве, добри мисли, добри дела и добри приятели!

РОЖДЕНИЧКА на 19 декември е Иванка Шопова, а екипът на НДТ в аванс желае на дамата да е здрава, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти!

ИМЕННИЦИ на 20 декември – Игнажден, са: Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Игнат, Игната, Иго. Нека са здрави и нека свети Игнатий Богоносец покровителства всичките им добри дела!