СВЕТСКА КЛЮКА: 16-20 НОЕМВРИ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
136
???????????????????????????

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кмета на Община Тервел, който убедително спечели втори мандат инж. Симеон Симеонов. Здраве желаем на рожденика ние от НДТ. Нека под негово ръководство красивата добруджанска община продължи да се развива, нека се радва на уважението на хората и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорката на детска градина „Радост“ в Добрич Валентина Господинова. Нека е здрава, нека детските усмивки зареждат усмивка и на нейното лице, нека успехите и щастието бъдат неин ежедневен спътник!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с името Матей. А ние от НДТ желаем на именниците да се радват на здраве и много успехи във всичко добро, с което се заемат!

ЧЕСТИТ 19-И РОЖДЕН ДЕН казваме на едно прекрасно и умно момиче – Мария-Виктория Георгиева, която ще празнува на 18 ноември, с пожелания да е здрава, да сбъдне мечтите си, да е обичана и много щастлива!

В АВАНС честитим рождения ден на г-жа Мария Добрева от Превантивно-информационен център по наркотични вещества, която празнува на 18 ноември. Здраве, много поводи за усмивка и безброй сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 19 ноември рожден ден на г-жа Мариана Попова. И от сърце й желаем здраве, обич, уважение, много искрени приятели… Нека в живота й има светлина и хармония!