ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на създателката, вдъхновителката и ръководителката на танцова студия „Алексия“ Севдалина Мавродиева-Нейкова. На талантливата дама, прославила Добрич и неговите уникални деца, която отскоро приема поздравления и като вдъхновен писател, ние от НДТ желаем да е здрава, да претворява мечтите си, да се радва на обич, уважение и безброй сбъднати мечти!

РОЖДЕНИЧКА днес е д-р Жанина Калинкова. И макар от години да живее и работи в столицата, ние от НДТ знаем, че поздравленията и пожеланията от Добрич ще я настигнат, да за й кажат да е здрава и да успява с усмивка във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК с утрешна дата казваме на любимата стоматоложка на стотици добрички деца д-р Любов Станчева, която ще е рожденичка. От здраве, успехи и безброй поводи за усмивка да не се отърве! Да прави Добро и Добро да й се връща, й наричат от сърце и дамите от клуб „Майчина грижа“, където младата дама членува!

РОЖДЕНИЧКА утре е Валентина Димитрова – експерт „Международно сътрудничество“ в община град Добрич. Здраве, много успехи, много обич, много светлина и хармония в живота желаем на младата дама ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на съдия Жечка Маргенова, която празнува утре. Да е здрава, да се радва на обич и уважение, да съдъ мъдро и справедливо и има много поводи за радост!

ИМЕН ДЕН празнуват утре: Алеко, Алекса, Алексей, Алекси, Алексий. За здраве и много успехи в добрите им начинания са нашите пожелания към всички именници!

Цветелина – Рожден ден / Tzvetelina – Rozhden den

Тина Арена и Марк Антъни – Искам да прекарам живота си обичайки те (BG subs) – HD

Beyoncé – Single Ladies (Put a Ring on It) (Video Version)

ГЕОРГИ ХРИСТОВ – “ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ”