РОЖДЕН ДЕН празнува днес началникът на отделението по акушерство и гинекология към МБАЛ – Добрич, общинският съветник от групата на ГЕРБ /СДС/ д-р Ивайло Петев, а пожеланията на екипа ни към него са самият той да е здрав, да продължи да дарява живот и здраве, да се радва на заслужено уважение и безброй благодарни пациенти и разбира се – да има много проводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Иван Петков, с пожелания да е здрав и да се радва обич, уважение и много успехи и много искрени приятели!

РОЖДЕНИК днес е прокурор Веселин Вичев. Нека е здрав и всичките му добри начинания се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на юриста Милчо Каменски,кой е рожденик, с пожелания за здраве, успехи и много поводи за радост!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре една дама, благодарение на чийто талант и упорит труд Добрич е световна величина в танцовото изкуство – вдъхновителката и ръководителката на студия „Алексия“ Севдалина Мавродиева. Здраве и още безброй успехи и медали желаем ние от НДТ! Нека продължи със същия ентусиазъм да работи с децата на Добруджа и да твори изкуство! Нека е обичана! И нека всичките й добри начинания се увенчават със заслужен успех!

ПОЗДАРВИ към столицата с утрешна дата изпращаме по повод рождения ден на д-р Жанина Калинкова, с пожелания да е здрава, усмихната и успешна!

  • Les Plus Belles Chansons D’amour Françaises ♫ La Meilleure Chanson D’amour En Française

  • Виктория Цыганова. Русская водка. Official Video