ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на колежката Гинка Димитрова, която дълги години беше кореспондент на БНР, с пожелания да е здрава и да се радва на много искрени приятели и много сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес известният добрички ортопед  д-р Павел Павлов. Здраве му желаем ние от НДТ, нека се радва на обич, уважение и безброй благодарни пациенти!

ИМЕН ДЕН празнуват днес дамите с красиви имена: Снежа, Снежана, Снежка, Снежи, Снежна, Снежанка. Нека се здрави, нека са щастливи, нека в живота им цари светлина и хармония!

А СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ отправяме от сърце към г-жа Снежана Одринска, с пожелания да е здрава и много щастлива!

ЕДИН ПРЕКРАСЕН малчуган става утре на цели 3 годинки – Владислав Манолов, на когото желаем да расте здрав, усмихнат, умен и палав, за радост на мама Анита и татко Бисер и на всички, които много го обичат!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН с утрешна дата казваме на хората, наречени Свобода, Елевтерия, Елевтер. Здраве и много поводи за радост  желаем на всички именници ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на колежката ни Валя Янева, която празнува на 17 декември. Нека е здрава, нека винаги е на върха на новините, нека животът й поднася много поводи да се усмихва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 17 декември казваме на Калина Станева, с пожелания за здраве и много успехи във всички добри начинания!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 17 декември главният диригент на хор „Добруджански звуци“ Елвира Пастърмаджиева. А ние още от днес й наричаме да е здрава, да продължи да твори красота чрез музиката, да е щастлива и в живота й всичко да е песен!

ИМЕН ДЕН празнуват на 17 декември хората с имена: Анани, Данаил, Данаила, Даниел, Даниела, Дани, Данко. Здраве и много успехи във всичко добро, с което се заемат, им желаем ние от НДТ!