РОЖДЕНИК утре е кметът на село Фелдфебел Денково Берол Али. Здраве и много успехи в работата за хората от повереното му населено място му желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме с утрешна дата на Костадин Великов – с пожелание за здраве и много успехи в добрите му начинания!

В АВАНС честитим рождения ден на Стоян Стойчев – общински съветник от ГЕРБ в Шабла, който празнува на 14 август. А пожеланията към него са за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от китната крайморска община!

РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува адвокат Георги Николов. Нека е здрав, нека се радва на уважение и спечелени дела в името на справедливостта!

ИМЕН ДЕН на 15 август – Голяма Богородица, празнуват всички с имената: Mария, Mариaнa, Mариянa, Mариo, Деспинa. Нека са здрави и нека тяхната небесна покровителка изпрати в живота им светлина и хармония и да помага на добрите им дела!

РОЖДЕНИК на 16 август е бизнесменът Енчо Малев. От сърце му желаем да е здрав, да продължи да произвежда вкусен добруджански хляб, да се радва на осъществени нови добри начинания, на уважение и много искрени приятелства. И разбира се – да продължи да прави добро и да подава ръка на хората в нужда!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на кметския наместник на село Стефан Караджа Николай Станчев, който празнува на 16 август – с пожелания да е здрав, да се радва на уважението на хората от селото и всичко добро, с което се заеме, да се увенчава с успех!

  • Тоника СВ – Обич