ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на една красива млада дама – Мила Ханджиева, с пожелания да е здрава, да е обичана, двете слънчица у дома – Тошко и Руми да й дават безброй поводи да се усмивка, а всичко добро, с окето се заеме, да се увенчава с успех!

ПОЗДРАВИ към столицата отправяме днес – за рождения ден на Ивелина Оприкова, с пожелания да е здрава, да успява с усмивка във всичко, което прави, да й се случват само хубави неща и да се радва на сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК днес е арх. Пламен Ганчев, а ние от НДТ му наричаме да е здрав и да се радва на обич, уважение и осъществени добри начинания!

ОТ СЪРЦЕ честитим днес рождения ден на една обичана от всички в НДТ жена – Владка Вълчанова. Бъди здрава, бъди все такава каквато си, Влади – енергична, добра, работлива и отговорна. Нека всички от прекрасното ти семейство те обичат, а многобройните ти приятели продължат да бъдат истински! Покорявай туристическите върхове и се радвай на безброй сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК днес е бизнесменът Павлин Тодоров, който е и общински съветник от групата на ГЕРБ  в Добрич. Здраве, успехи в бизнеса и разумни решения в полза на добричлии му желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на общинския съветник от МК ВМРО (ГЕРБ, СДС) в Балчик Кирил Кирев, с пожелания да е здрав и да работи с ентусиазъм в полза на хората от Белия град!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес г-жа Радка Игнатова. Нека е здрава още дълги години, нека прекрасното й семейство й дава много поводи за радост и гордост, а ежедневието – много поводи за усмивка. А най-сърдечните поздрави и целувки за рожденичката днес ще бъдат от семейство Градинарови!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на известния добрички неврохирург д-р Ганчо Стоянов, с пожелания да е здрав, да продължи да дарява здраве и надежда на пациентите си, да се радва на обич и уважение и да продължи да помага на добри каузи, а стореното Добро да му се връща стократно!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на кметския наместник на село Дряновец Бирол Сали, който празнува утре, с пожелания да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

ЕДНА МАЛКА принцеса става утре на цели 2 годинки – Миа – любимата внучка на приятелите на НДТ Мариела и Здравко Иванови. Здраве и щастливо детство желаем на красивото момиченце всички ние, а на мама Фани, татко Гошо, батко Боян и всички, които обожават Миа – да са здрави, я тя да им дава безброй поводи за щастие и радостни усмивки!

  • …I Miss You –Thomas Andres

************

Нашите извинения към близките и роднините на покойния уважаван добрички уролог, помогнал на хиляди пациенти, д-р Димитър Радичков, за допусната досадна грешка. Поклон пред паметта му!