ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на адвокат Милко Пенчев, който е и общински съветник в Добрич. Нека е здрав, нека се радва на обич у дома и уважението на обществеността. И нека работи активно в името на справедливостта!

ЕДНА ПРЕКРАСНА дама празнува днес рожден ден – Румяна Енчева. С обич ние от НДТ й честитим празника с пожелания за здраве, мъдрост, вяра и много-много радост с успехите на прекрасните Ели и Петя!

РОЖДЕНИК днес е Стоян Иванов. Здраве и успехи в добрите му начинания желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на доскорошния председател на РИК – юристът Добромир Добрев, който се е родил навръх националния празник 3 март. За здраве, успехи във всичко добро, с което се заеме и много истински приятели са пожеланията на екипа на По-добрия вестник!

ПРАЗНИЧЕН ще е утрешният 3 март и в семейството на нашата колежка Владка Вълчанова. Поводът – нейният син Красимир има рожден ден. Ние от НДТ му желаем да е здрав, да успява във всичко добро, с което се заеме и да се радва на обичта на прекрасната си съпруга Лили и усмивките на слънчицата у дома – Катя и Нана!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Стоян Арнаудов, познат в Добрич като Поньо, с когото ни свързва дългогодишно приятелство и който също така дълги години печаташе По-добрия вестник. Сигурни сме, че до Варна, където от години живее, ще достигнат сърдечните ни пожелания за празника!

РОЖДЕНИК на 4 март е колегата от Тервел Живко Колев. Здраве, творчески успехи, обич, и „запечатани“ от камерата му безброй щастливи моменти желаем ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН на 4 март празнуват всички Герасимовци и Герасимки. Нека са здрави и нека получават небесна подкрепа на всичките си добри начинания!

Katie Melua – I Will Be There (Full Concert Version) – Official Video

1993 Pavarotti Verdi La Traviata – Brindisi

Дийп Пърпъл – Любовта побеждава всичко (BG subs) – HD