СВЕТСКА КЛЮКА – 1-2 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/

0
1348

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на колектива на бингозала ”BETMARKET” в Добрич, която навършва 8 години. През целия ден за посетителите днес са осигурени изненади, специални игри, награди, ще има и голяма празнична торта. ”BETMARKET” кани приятелите си през целя ден да станат съпричастни на празника. От НДТ пожелаваме на рождениците приятен рожден ден и много приятели на забавната игра!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кметския наместник на село Гуслар Бейхан Ахмед – с пожелания за здраве и много успехи в работата за благото на хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН на днешния Симеоновден празнуват: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Марта. Нека от здраве, позитивни емоции, радост и успехи не се отърват! И нека добрите им начинания срещат небесна подкрепа!

РОЖДЕНИК утре е Джевдет Мехмед – общински съветник в община Добричка. Нека е здрав, нека работи с много енергия, за да се случват само добри неща в най-голямата българка община и нека се радва на уважение и успехи в добрите си начинания!

Adriano Celentano – Arrivano Gli Uomini (HD)