ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на нотариус Светлин Илчев – с пожелания за здраве и успехи във всички добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват днес празнуват всички с името Анани и Анания. Нека са здрави и нека получават небесна подкрепа на всичко добро, с което се заемат!

РОЖДЕНИЧКА утре е директорката на ЦДГ „Пролет“ Бонка Иванова. За здраве, щастие, сбъднати мечти и цял букет детски усмивки са пожеланията към дамата!

В АВАНС честитим рождения ден на педагога Божан Пейчев, който празнува на 4 октомври. Нека се радва на здраве и много успехи!

ПРАЗНИК има на 4 октомври Елена Юрченко. На прекрасната дама, която е безценна част от екипа на ВУМ, ние от НДТ желаем здраве и безброй успехи – и в науката, и в живота, безброй приятели и безброй сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Галина Николова, която празнува в неделя. Да е здрава, да има безброй поводи за искрена радост и усмивка!

ПРАЗНИЧЕН ще е 5 октомври за екипа на НДТ. Поводът – рождения ден на обичаната ни колежка Галя Тодорова. От сърце и отсега я поздравяваме и й желаем да е здрава, да е обичана, да се радва на успехите на порасналите си дъщери и на слънчевите усмивки на тримата си уникални внука. Желаем й да се сбъднат всичките й мечти, а в живота на цулото прекрасно семейство да царят светлина и хармония!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме днес на общинския съветник в община Добричка Дико Иванов, който празнува на 5 октомври. Нека е здрав и нека добрите му начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕНИК на 5 октомври е кметът на село Божурово Мюзефер Асан. За здраве и много енергия в работата за хората от повереното му населено място са пожеланията на НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  от сърце казваме в аванс на Дора Ненова – една от любимите учителки на стотици малки момичета и момчета, имали късмета тя да е тяхната госпожа, когато прекрачат училищния праг в Хуманитарна гимназия и една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“. Нека е здрава, нека се радва на успехите на прекрасните си умни пораснали дъщери, нека е обичана, нека е уважавана и нека цялото добро, което прави, й се връща стократно!

Deep Purple – When A Blind Man Cries + Превод