СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 5-6 ЯНУАРИ /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
784

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на поета Драгни Драгнев – с пожелания за здраве и много творчески успехи!

РОЖДЕНИЧКА днес е главната редакторка на вестник „Балчик“ Албена Иванова. За здраве, много позитивни новини, много поводи за усмивка и много сбъднати мечти са пожеланията от екипа на НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме от сърце на д-р Маргарита Новоселска, която е рожденичка утре. Да е здрава, да дарява психично здраве, да се радва на обич, уважение и много светлина и хармония в живота желаем на дамата ние от По-добрия вестник!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре диригентът на детски хор «Маестро Захари Медникаров» и дамска формация «Мистика» Росица Дурмушлийска. На талантливата дама желаем от сърце да е здрава и да продължи да създава красота и да слави добруджанските гласове по целия свят!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на общинския съветник от община Добричка Йордан Йорданов – с пожелания за здраве, успехи и много ентусиазъм в работата за хората от най-голямата българска община!

ИМЕН ДЕН утре – на Богоявление, празнуват всички с имената: Дана, Божан, Йордан, Йорданка, Данчо, Боян, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Божанa. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заема, получава безусловна небесна подкрепа!

Chris Rea ~ Somewhere Between The Stars (Santo Spirito)