ЧЕСТИТА ГОЛЯМА РАДОСТ казваме от цялото си сърце на Мариела и Здравко Иванови, които вчера станаха баба и дядо – при това за втори път. Прекрасната им дъщеря Фани ги зарадва с едно здраво момиченце, което проплака в столичната Окръжна болница, под грижовните ръце на д-р Радева и нейния екип. Малката принцеса е със заявка за манекен – макар да е поизмъчила мама – тя тежи близо 4.200 кг и е висока цели 53 сантиметра. Нека расте здрава, умна и красива, нека стане един добър човек и нека дарява с усмивки всички, които я обичат. А хора, които ще я обичат безусловно, има много – батко Боян, татко Георги, леля Криси, леля Ками, Лия-Мария, баби, дядовци… И разбира се – ние от НДТ, които изпращаме горещи целувки на мъничето и цялото му прекрасно семейство!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на адвокат Силвия Кирякова – с пожелания за здраве, обич в семейството, много поводи за радост и гордост с прекрасните Жара, Неда и Богдан, много успехи в професията и и много хармония и светлина в живота!

РОЖДЕНИК днес е доц. Белчо Белчев. Нека е здрав, нека се радва на уважението и благодарността на излекуваните си пациенти, нека се сбъдват всичките му доби намерения!

ПРАЗНИК ИМА ДНЕС Даниела Маринова. Убедени сме, че благопожеланията на НДТ за здраве, щастие и успехи във всичко добро, с което се заеме, ще я „настигнат“ в столицата и ще се прибавят към многобройните честитки, които рожденичката ще получи днес!

ЧЕСТИТ ИМЕН ден казвам днес – в деня на Света Петка на всички с имена: Петко, Петка, Петкан, Петра, Петрана, Петрина, Петрия, Петричка, Петкана, Пенко, Пенка, Параскев, Параскева, Парашкев, Парашкева, Паруш, Кева. Нека са здрави, нека правят добро  нека добро да им се връща, нека винаги имат закрилата на своята светица!