ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на Желчо Петров, с пожелания да е здрав, да се радва на обичта на прекрасната си съпруга Марияна и на усмивките на двете си очарователни внучки, да му се случват само хубави неща и всичките му начинания да се увенчават с успех!

РОЖДЕНИЧКА утре е Лиляна Събева. Здраве, сбъднати мечти, светлина и хармония в живота наричаме на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме с утрешна дата на известния добрички фризьор Мартин Цонев. Най-прекрасния си подарък той получи в началото на месеца, когато съпругата му го дари с третия му син, наречен Мартин. Здраве – за рожденика и цялото семейство, много усмивки на личицата на двамата батковци на мъничето – Валери и Марк и безброй поводи за радост желаем на рожденика ние от НДТ!

В АВАНС казваме „Честит рожден ден!“ на Емил Бърдаров – общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич, който празнува утре, с пожелания за здраве и много разум и ентусиазъм в работата за хората от нашия град!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме и на общинския съветник от МК ГЕРБ (ЗНС) в община Добричка Димитър Димитров. Здраве и успех в добрите му начинания да съпътстват дните му!

ИМЕН ДЕН утре празнуват: Дарина, Дария, Дарин, Найден, Найдa. От здраве и успехи да не се отърват им наричаме ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на известния добрички уролог д-р Панайот Панайотов, който празнува на 20 март, с пожелание самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на безброй благодарни пациенти и на сбъднати добри намерения!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме от страниците на НДТ на д-р Маринела Бешкова, която е рожденичка в събота. Да е здрава, да е щастлива и да се радва на сбъднати мечти й желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на всички с имената: Тодор, Теодор, Тодора, Теодора, Тошо, Божидар, Божидара, Божанка, Даринка, Божо, Доре, Дарчо, Дора, Дорка, Дарка, които празнуват на 20 март. Да са здрави и щастливи и да успяват във всичко добро, с което се заемат!

ТОДОР КОЖУХАРОВ и орк. ЮЖНИ РИТМИ – Мама на Тодор думаше

А СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ отправяме към нашата колежка Галя Тодорава, която си има цели двама именници – съпругът й Тодор, на когото желаем от обич, уважение и радостни емоциии да се се отрърве и прекрасния й внук Теодор, на когото наричаме да е все такова умно, знаещо и добро дете, с ярки постижения в математиката!

ПРАЗНИК има на 21 март президентът на Ротари клуб – Добрич, арх. Надежда Пампорова. В аванс й казваме „Честит рожден ден!“, с пожелания да е все така позитивна, търсеща, градивна, все така с усмивка и добро да се справя с проблемите, да измисля и осъществява прекрасни за добруджанци инициативи и да се радва на обич и уважение!

ИМЕННИЦИ на 21 март са хората, наречени Яков. Нека са здрави и нека успяват с усмивка в добрите си начинания!

В АВАНС честитим рождения ден на инж. Марин  Хаджийски  – общински ръководител на ГЕРБ в община Добричка и кмет на с. Стефаново, който празнува на 22 март. За здраве, успехи във всичко добро, с което се заеме и много ентусиазъм в работата за хората от повереното му населено място са пожеланията на екипа на НДТ!

Lara Fabian – Caruso (превод BG)

Изпрати ми ангел – Скорпионс (BG subs) – HD

Вика Цыганова – Золотые хиты (Full album)