ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с обич и уважение на д-р Кремена Митева – главен уредник на Дом-паметник „Йордан Йовков“. На прекрасната дама, която с радост наричаме свой приятел, желаем от здраве, успехи във всичките й добри начинания, заслужена гордост с постиженията на умните й красиви дъщери и обич у дома да не се отърве. И нека бялата лястовица кацне при нея, защото кой друг заслужава повече птичката на щастието от човека, запознат в детайли с живота и творчеството на Певеца на Добруджа!
РОЖДЕНИЧКА днес е Камелия Койчева – зам.-директор по кандидат-студентска дейност и образователни политики в Колеж Добрич и общински съветник от групата на ГЕРБ. С много обич всички от НДТ честитим на прекрасната дама празника и й желаем здраве – за нея и всички добри хора в семейството й, желаем й много успехи, желаем й много сбъднати мечти, много приятели и много оптимизъм!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на г-жа Ивана Митева – дългогодишен работник в системата на „Държавен архив“, която преди 23 години „изрови от пепелта“ съществуването в Добрич на дамски клуб „Майчина грижа“ – за го възкреси, заедно с други ентусиастки и той да поеме по своя добротворчески път. Здраве и много светлина и добро в живота желаем на Ваня на нейния рожден ден!
РОЖДЕНИК днес е Красимир Иванов. Да е здрав, да му се случват само хубави неща – в личен и служебен план, да се осъществят всичките му добри начинания – желаем ние от НДТ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на екс депутата Сияна Фудулова – с пожелания за здраве, много обич и много успехи във всичко добро, с което се заеме!
НОВОИЗБРАНИЯТ КМЕТ на община Тервел Симеон Симеонов е рожденик утре. Нека е здрав, нека работи с ентусиазъм за хората от прекрасната добруджанска община, нека началото на мандата му бъде съпроводено с много позитивизъм и много прекрасни идеи, които да намерят своята реализация. И нека се радва на добър екип, добри мисли, добри дела и добри приятели!
РОЖДЕНИЧКА УТРЕ е директорката на детска градина „Радост“ Валентина Господинова. От здраве, много поводи за радост, безброй детски слънчеви усмивки и също така безброй сбъднати мечти да не се отърве – желаем на Валя ние от НДТ!
ИМЕН ДЕН утре празнуват хората с име Матей. Нека здравето и успехите в добрите им начинания бъдат техен ежедневен спътник!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме днес на Ваня Балчева – експерт в Министерството на образованието и науката, която празнува в неделя. На дамата, която в Добрич още помнят като един прекрасен зам.-кмет по култура и образование, желаем здраве, много успехи, много обич! И нека се сбъднат всичките й мечти!