ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Живко Марков – завеждащ фонда в отдел „Нова и най-нова история“ в РИМ. Здраве, успехи, обич, уважение и по много от всичко хубаво, за което си помисли, желаем на Живко ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Виктор и Виктория. Нека са здрави, нека мечтаят и мечтите им се сбъдват и нека винаги побеждават, както диктува името им!

РОЖДЕНИК утре е председателят на Общинския съвет в Каварна Христо Христов. Здраве, успехи и активна работа в полза на хората от красивата крайморска община желаем на рожденика ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 20 април казваме на Евгени Георгиев, с пожелания за здраве, обич, уважение и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 20 април г-жа Мария Стефанова. Нека е здрава и да има много поводи да се усмихва – й желаем ние от НДТ! А най-сърдечните поздрави и целувки за празника ще са от децата й – Силвия и Димитрин, от техните прекрасни семейства, от внуците и правнучето Дарко!

В АВАНС честитим предстоящия на 21 април рожден ден на председателя на Общинския съвет в Балчик Виктор Лучиянов. И му наричаме от сега да е здрав, да успява с усмивка в добрите си начинания, да работи с хъс за хората от Белия град и разбира се – да продължи да лови огромни риби и да ратува за интересите на рибарската общност!

С МНОГО ОБИЧ семейство Дукови изпраща честитки към столицата – по повод рождения ден на техния прекрасен внук Виктор, който на 21 април става на цели 8 години! Здраве и усмивки желаем на малкия умник всички ние от НДТ! Да е все така жизнерадостен и палав, да радва всички наоколо, да получава само шестици и да има много приятели! А на цялото семейство наричаме техният малък сладур да им бъде голяма радост и гордост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от сърце казваме на нашия приятел и съпруг на колежката ни Галя Тодорова – Тодор, който ще черпи на 22 април. Здраве му желаем, обичта на прекрасното му семейство да е винаги с него, успехите да съпътстват всичко добро, което прави, да е – както досега, перфектен дядо, а когато му остане време за отдих – на въдицата му да се ловят само големи риби!