ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Маргарита Манчева, с пожелания да е здрава и да има много поводи да се усмихва!

РОЖЕН ДЕН празнува днес г-жа Валя Рачева. Нека е здрава и да се радва на безброй успехи във всичко добро, с което се заеме!

ИМЕН ДЕН празнуват на 6 април всички с името Страхил.  Здраве и много успехи във всичките им добри начинания желаем на именниците ние от НДТ!

НАВРЪХ ДЕНЯ на здравния работник се е родил известният добрички невролог д-р Николай Бекяров. А ние от НДТ в аванс му казваме: „Честит рожден ден!“ И му желаем да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на уважение и осъществени добри намерения и да има много поводи за усмивка!

В АВАНС честитим предстоящия на 7 април рожден ден на г-н Станьо Георгиев и му желаем да е здрав и да се радва на успехи и много искрени приятели!

ПОЗДРАВИ към Германия с дата 7 април изпращаме по повод рождения ден на един умен млад човек – Пресиян Абаджиев. И му желаем да е здрав, в живота му да има много приятели, много обич и безброй успехи по избрания път.  А на мама Тони и татко Николай наричаме тяхното пораснало момче да продължи да им носи много радост и гордост!

ПРАЗНИЦИ се зареждат в дома на г-жа Вилияна Иванова – на 7 април рожденичка е снаха й Илияна Петрова, а на 9-и – любимата й внучка Владена става на цели 13 години. И на двете дами, на които предстои празник, желаем от здраве, успехи, усмивки и сбъднати мечти да не се отърват, а на баба Вили – и двете момичета много да я радват и обичат!