СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
158

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кмета на село Дончево Димитър Стоилов, с пожелания да е здрав, да се радва на успехи и уважение и да работи с ентусиазъм за хората от китното добруджанско село!

РОЖДЕНИК днес е Емил Бърдаров – общински съветник от групата на ГЕРБ в община Добричка. Здраве и активна работа за хората от най-голямата българска община желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Лиляна Събева. Здраве, успехи в добрите начинания и сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес известният добрички стилист Мартин Цонев. А ние от НДТ му наричаме да е здрав, да се радва на прекрасното си семейство и на успехите и усмивките на тримата си синове. И да продължи да прави дамите на Добрич още по-красиви със своя професионализъм!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена: Дарин, Найден, Дарена, Дарина, Дария. не са здрави и нека светлината и хармонията съпътстват дните им!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави за именния ден отправяме към един малък сладур – внукът на нашата колежка Дияна Стефанова – Дарко. Да му е здраво името, самият той да е здрав, умихнат, палав и умен – за радост на цялото семейство, което много-много го обича!