ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на колегата Румян Камбуров, с пожелания да е здрав, да има много поводи за радост, много приятели и много успехи в добрите си начинания!

РОЖДЕНИК днес е един млад господин – Ангел Драгански, който става на  прекрасните 22 години. Здраве, отлични оценки, щастливи студентски години и успешен път в живота желаем ние от НДТ! А на мама Дони – голямото й умно момче да продължи да я радва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на зам.-кмета по финанси на община Добричка Атанас Дучев, с пожелания за здраве, за пълни общински трезори, за много успехи и за много осъществени добри проекти в най-голямата българска община!

РОЖДЕНИК утре е Евгени Чобанов – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна. Здраве, успехи и активна работа в полза на хората от красивата морска община му желаем ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 24 февруари бизнесдамата Даниела Пеловска, а ние от днес й желаем да е здрава и успешна!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Таня Гичева, която празнува на 25 февруари. Здраве, щастие, сбъднати мечти и много поводи за усмивка й желаем ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на един млад господин – Янул Владиславов, който празнува на 25 февруари. На умното момче желаем успешно следване, здраве, много приятели, много обич, много прекрасни младежки преживявания. А на цялото му семейство и най-вече – на баба Вили, тяхното пораснало момче да продължи да им бъде радост и гордост!

ПОЕТЕСЕТА Камелия Кондова е рожденичка на 26 февруари. А ние от НДТ още от днес й наричаме от здраве, обич и вдъхновение да не отърве!

В АВАНС честитим рождения ден на г-жа Ценка Костова, кожято празнува на 26 януеари, с пожелания да е здрава и да има много поводи да се усмихва!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Севинч Касабова – областен лидер на жените от ДПС, която празнува на 27 февруари. Нека е здрава и нека всичко добро, с което се заеме, се увенчава с успех!

РОЖДЕНИЧКА на 27 февруари е ръководителката на неправителствената организация „Ръка за помощ“ Албена Бонева, а ние от днес й желаем да е здрава, да се радва на успехи и сбъднати мечти  и да продължи да работи активно за хуманната си кауза!