КОЛЕГИТЕ ОТ ДАРИК РАДИО – Добрич, празнуват днес рожден ден и положително ще бъдат „взривени“ от поздрави и благопожелания, към които се присъединяваме и ние от По-добрия вестник. Здраве на целия екип, ежеминутни журналистически находки, хиляди слушатели и още поне 100 рождени дни желаем на рождениците!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на Стефан Вапцаров – експерт-музиколог, който празнува рожден ден. Здраве, успехи в добрите му начинания и много верни приятели – желаем ние от НДТ. А очевидно месец ноември ще е празничен за г-н Вапцаров, защото само след броени дни – на 5-и рожден ден празнува обичаната му внучка Ясмин. Затова отсега я поздравяваме с пожелания за здраве, обич и сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН днес празнуват всички Аргировци. Нека са здрави и нека успяват в добрите си начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на изпълнителния директор на Албена АД Красимир Станев, който празнува утре. На човека, за когото няма тайни в туризма и благодарение на когото Перлата на родното Черноморие стана и остава най-хубавия български курорт, желаем здраве, безброй успехи, безброй доволни туристи, отнесли през далечни земи незабравими спомени от Албена и разбира се – желаем щастие и нека добрите му начинания се осъществяват на 100 процента!

РОЖДЕНИК утре е кметският наместник на село Миладиновци Йордан Йорданов. Здраве, успехи във всичко добро, с което се заеме и много поводи за усмивка желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК от сърце казваме в аванс на Коянка Кралева – жената, бракосъчетала хиляди добруджанци, които никога няма да забравят уникалния й глас и излъчване, докато ги обявява за свързани завинаги в житейския път. Нека е здрава, нека има много поводи за радост и нека в живота и царят светлина и хармония – желаем ние от НДТ!