СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
655

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на известния добрички неврохирург д-р Ганчо Стоянов. Бъди здрав, продължи да даряваш здраве, бъди уважаван и успявай в добрите си начинания, докторе!

РОЖДЕНИК днес е Бирол Сали – кметски наместник на село Дряновец. Здраве, успехи и активна работа за хората от селото желаем ние от НДТ!

НА ЦЕЛИ 3 годинки става днес една малка принцеса. Тя се казва МИА и е едно очарователно момиченце, което живее в столицата, но често гостува на баба Мариела и дядо Здравко в Добрич. Нека е здрава красавицата, нека расте умна, усмихната и палава – за радост на всички, които много я обичат!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре адвокат Силвия Кирякова, а ние от НДТ още от днес й наричаме от здраве, безброй успехи, безброй поводи за радост да не се отърве! И нека в живота й царят светлина и хармония!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Петко, Петка, Петкан, Петра, Петрана, Петрина, Петрия, Петричка, Петкана, Пенко, Пенка, Параскев, Параскева, Парашкев, Парашкева, Паруш, Кева. Нека всички те са здрави. И нека тяхната небесна покровителка света Петка благославя всичките им добри мисли и дела!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 15 октомври казваме на д-р Светомир Михайлов. И изпращаме към Белия град нашите пожелания за здраве, и много успехи!

ЕДНА МЛАДА ДАМА празнува рожден ден на 16 октомври – Виктория Георгиева, специалист в Бюрото по труда в Добрич. Здраве, обич, сбъднати мечти и по много добро от всичко, за което си помечтае желаем на рожденичката ние от НДТ!

РОЖДНИК на 16 октомври е председателят на Общинския съвет на БЧК Добри Драгнев. Здраве му желаем в аванс ние от НДТ, успехи в благородната работа и много поводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на застрахователния спец Веселин Сидеров, който празнува на 16 октомври, с пожелания за здраве, щастие и много успехи във всички добри начинания!

ПРАЗНИК има на 16 октомври нашата колежка Ива Костадинова. Поводът е рожденият ден на любимата й внучка Кристияна, която става на цели 5 годинки. Нека е здрава малката умница. Нека расте усмихната и да продължи много да радва мама, татко, батко Митко и разбира се – баба Ива и дядо Коста!

ЕДНА СТРАХОТНА жена – Зоя Иванова, направила в живота си много добро, празнува рожден ден на 17 октомври. А ние от НДТ и всички дами от клуб „Майчина грижа“ от сърце казваме: Обичаме те, Зойче! И желаем да оздравееш и отново да влагаш ум, сърце и доброта в благородната кауза на клуба!  И много да те радват всички от прекрасното ти семейство!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Снежанка Симеонова – кметски наместник на село Медово, която празнува на 17 октомври. Нека е здрава и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното й населено място!