ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Бейхан Ахмед – кметски наместник на село Гуслар, с пожелание за здраве и активна работа в полза на хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Марта. Нека са здрави и нека техния небесен покровител свети Симеон дари с благодат добрите им мисли и дела!

РОЖДЕНИК утре е Джевдет Мехмед – общински съветник в Община Добричка. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от най-голямата българска община!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на г-жа Султанка Минчева, която празнува на 3 септември. Здраве, много проводи за радост и сбъднати мечти желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА на 3 септември е директорката на ЦДГ „Весела“ в Добрич Светла Иванова. Здраве, успехи и слънчеви детски усмивки желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на кметския наместник на село Септемврийци Милен Михайлов, който празнува на 3 септември. Нека е здрав и успешен!

ИМЕН ДЕН празнуват на 3 септември хората с името Антим. Здраве и сбъднати мечти им желаем в аванс ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА на 5 септември е зам.-кметът с ресор „Хуманитарни дейности“ в Община град Добрич д-р Емилия Баева. Нека е здрава, нека продължи да работи с несекваща енергия в трудната област, която й е поверена, нека е обичана и уважавана и нека в живота й царят светлина и хармония – наричаме ние от НДТ!

В АВАНС честитим предстоящия на 5 септември рожден ден на дългогодишния директор на Държавен архив – Добрич, Кирил Радев – с пожелания за здраве и успех във всичките му добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Адилина Колишева – общински съветник  от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна, която ще празнува на 5 септември. нека е здрава и нека има много поводи за радост!

ИМЕН ДЕН празнуват на 5 септември всички с имената: Захари, Захария, Захарина, Зара, Елисавета. Здраве, успехи и небесна подкрепа за всичките им добри начинания им желаем ние от НДТ!