• Сара Джоунс поканила тийнейджъра в дома си в края на 2021 г., тъй като той нямало къде да живее

45-годишна училищна библиотекарка и треньор по плуване е арестувана за нееднократно изнасилване на 16-годишен ученик, когото приютила в дома си, съобщава  Naughty Teacher List.

Сара Джоунс от американския град Колорадо Спрингс е задържана на 18 август.

По данни на местните власти, жената е поканила тийнейджъра в дома си в края на 2021 г., тъй като той нямало къде да живее. През пролетта, когато съпругът й влязъл в болница, тя, в нетрезво състояние, поканила момчето в спалнята си и го целунала. Уточнява се, че по това време в къщата са били и децата й.

Тийнейджърът твърди, че след това е правил секс с библиотекарката „около пет пъти”, а тя е искала да бъдат интимни „десет до двадесет пъти”.

По време на разпита Джоунс признала, че е прехвърлила „значителни суми пари“ по сметката на момчето и му е дала пари в брой, когато той я помолил за това.

Разследващите разполагат и с кореспонденцията на жената с тийнейджъра, в която двамата са обсъждали връзката си. На едно място Джоунс отбелязва, че сега е „като майка“ на момчето, то пък се страхувало, че аферата им ще излезе наяве.

В момента Сара Джоунс е в затвора в Ел Пасо. Тя е обвинена в сексуално малтретиране на 16-годишно момче и все още не е ясно дали ще може да излезе на свобода срещу парична гаранция.  https://blitz.bg