ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на един малък сладур – Виктор Дуков, който става на цели 6 годинки. Да расте здрав, умен, палав и обичан му наричаме всички ние от НДТ. А най-много целувки към столицата, естествено пътуват от цялото семейство Дукови.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Тодор Тодоров, който освен че  е приятел на НДТ, е и съпруг на нашата колежка Галя Тодорова. Бъди здрав Тошко, бъди обичан от прекрасното си семейство, успявай във всичките си начинания, радвай се на много приятели и много споделено щастие!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 23  април  Николай Николов, а ние в аванс желаем на бившия ас в пилотирането здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват на 24 април всички с имената: Велико, Велика, Величка, Велислав, Велислава, както и Живко и Живка. Здраве, светлина и хармония в живота и много Добро, което да спохожда дните им, желаем на щастливците, които празуват на Великден!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на хората с името Марко, които празнуват на 25 април. Нека са здрави и нека добрите им дела получават небесна подкрепа!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 26 април една дама, за която няма тайни в създаването и администрирането на европроекти  – Галина Митева, на която в аванс от сърце желаем да е здрава, да продължи с несекваща енергия да създава, да е обичана, уважавана, да прави Добро и Добро да й се връща!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ФБ-ГРУПИТЕ НИ

  • Веселин Маринов – Честит Рожден Ден

  • Bryan Adams & Luciano Pavarotti – ‘O Sole Mio