ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бившия кмет на Община Каварна Цонко Цонев – с пожелания да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре бившият кмет на Община добричка Тошко Петков. За здраве и успехи са пожеланията на НДТ!

ПРАЗНИК има утре известната добричка стоматоложка д-р Меглена Попова. Ние от НДТ от сърце й честитим рождения ден, с пожелания за здраве, безброй благодарни пациенти, обич, уважение и сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на колежката от радио „Добруджа“ Севдалина Сарандева. Нека здравето, успехите и много поводи за усмивка са неин ежедневен спътник!

ДОБРУДЖАНСКИЯТ СЛАВЕЙ Галина Дурмушлийска празнува рожден ден на 5 юни, а ние в аванс й честитим и й желаем целият й живот да е една красива песен!

В АВАНС изпращаме поздрави към столицата на Дочка Костадинова, която е рожденичка на 5 юни, с пожелания за здраве и много успехи във всичките й добри начинания!

ЛЮБИМАТА УЧИТЕЛКА по немски и английски език на стотици добрички деца Лиляна Лазарова-Вълчанова празнува рожден ден в събота.И телефонът й сто на сто ще прегрее от благопожелания, към които в аванс се присъединява екипът на НДТ. Бъди здрава и обичана, Лили! Имай безброй поводи за радост и усмивка!

АГРОБИЗНЕСМЕНЪТ и член на Ротари клуб Валентин Манолов е рожденик в неделя, а ние в аванс му поднасяме поздрави и пожелания за здраве и успехи в бизнеса!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на директора на СУ „П.Р.Славейков“  Георги Георгиев, който празнува в неделя. А пожеланията ни са за здраве, щастие и много поводи за гордост с успехите на талантливите възпитаници на училището!

В АВАНС казваме Честит рожден ден! на бившия началник на Регионалния инспекторат по образование Жоро Тошков, който празнува в неделя, с пожелания да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме!

СЕДМИ ЮНИ е празничен за екипа на НДТ, а поводът е рожденият ден на колегата ни – компютърен специалист Владимир Димитров. Ние отсега му желаем да е здрав, да е обичан, начинанията му да са успешни, а всичките му мечти да се сбъднат!

ИМЕН ДЕН празнуват на 7 юни хората с имена Валери и Валерия. Нека са здрави и щастливи! И нека добрите им мисли и дела получават небесна подкрепа!

JULIO IGLESIAS

ЛИЛИ ИВАНОВА

Валерия – Лучшие песни