ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на д-р Илиян Братованов, с пожелания да е здрав, самият той да дарява здраве и всичко хубаво, с което се заеме, да му носи удовлетворение и уважение!

РОЖДЕНИК днес е Васил Балчев – общински съветник от ГЕРБ в Крушари. Нека е здрав и нека работи активно за по-добрия утрешен ден на хората от добруджанската община!

ЕДНА УМНА, работлива и красива млада дама празнува утре рожден ден – бъдещата лекарка Ирина Митева. На отговорното момиче желаем от сърце здраве, сбъднати мечти, много обич, отлични оценки при усвояването на трудната професия, която си е избрала и въобще по много от всичко хубаво, за което си помечтае. А на мама Креми и татко Стельо – да продължат да изпитват заслужена гордост с постиженията на своето пораснало момиче. А днес поздравите от сърце ще бъдат и от другата прекрасна дъщеря в семейството – каката на рожденичката Димана!

В АВАНС честитим рождения ден на Иван Баджаков  – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Шабла, с пожелания за здраве и успехи в добрите му начинания!

Balada Romantica en Ingles de los 70 80 y 90 – Romanticas Viejitas en Ingles 70’s 80’s y 90’s

 

Высоцкий – Если б водка была на одного