ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на дългогодишния началник на Бюрото по труда в Добрич Васил Сивков – с пожелания да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес колежката ни Кремена Капралова, която от години е пресаташе на Висшия съдебен съвет. За здраве и много поводи за радост и усмивка са пожеланията, които й изпращаме към столицата!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК от сърце казваме на Татяна Дукова, която само ден, след като получи безброй поздрави за именния си ден, днес е рожденичка. Здраве, щастие, обич, късмет, много радост и много поводи за искрена усмивка желаем на Таня ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е приятелят ни Марин Христов. И това ще е най-тъжният му рожден ден, защото Ковид 19 само преди броени дни отне скъпия му син. И това са най-трудните пожелания, които отправяме за празника на скъпия ни приятел. Бъди здрав, бате Марине! И продължавай да бъдеш стожер на семейството, което сега повече от всякога има нужда от твоето рамо!

РОЖДЕНИК утре е кметът на Добрич Йордан Йорданов. За здраве, за много успехи, за много мъдри управленски решения,  и за много дръзновение в работата за по-добрия ден на Добрич и добричлии са пожеланията към него. И – разбира се – за лично щастие и поводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на  Фроска Ташева. Бъди здрава, Роси! И нека ти се случват само хубави неща!

РОЖДЕНИЧКА на 16 януари е Ценка Иванова. На сърцатата дама желаем здраве, успехи, усмивки, много искрени приятели и нека сбъдне всичките си мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на известния добрички адвокат, ротарианеца Добрин Добрев, който празнува на 17 януари – с пожелания да е здрав и да успява в добрите си начинания!

ИМЕН ДЕН на 17 януари празнуват всички с имената: Антон, Андон, Антоан, Антония, Антонина, Антоанета, Тончо, Тоня, Дончо, Донко, Донка. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, получава небесна подкрепа!

РОЖДЕНИЧКА на 18 януари е любимата учителка по вокално пеене на стотици добрички деца в училището по изкуствата „Св. Кл. Охридски“ Милена Пеева. За здраве, за успехи – нейни и на талантивите й възпитаници, за радост и щастие, за светлина и хармония в живота са нашите пожелания към сладкогласната дама.

ИМЕН ДЕН на 18 януари празнуват всички с имената: Атанас, Атанаскa, Tанас, Hасo, Hася. От здраве, успехи и радости да не се отърват им желаем ние от НДТ! И нека свети Атанасий бди над добрите им дела!

Lara Fabian – Caruso (превод BG)