ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казвам днес на известния добрички анестезиолог д-р Тошко Тодоров. Нека е здрав, нека продължи да спасява човешки животи, нека му се случват само хубави неща през цялата 2020 година!

РОЖДЕНИК днес е управителят на Федералната служба за безопасност Георги Панов. За здраве, щастие и много поводи за лично и професионално удовлетворение са поздравите към него от екипа на НДТ!

ПРАЗНИК има днес директорът на Инспекцията по труда в Добрич и член на областното ръководство на МГЕРБ Ангел Петков. Нека е здрав, нека се радва на обич и уважение. И нека добрите му начинания се увенчават с успех – желаем на рожденика ние от По-добрия вестник!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес от сърце на: Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна. Нека всички именници са здрави, нека светлина и хармония съпътстват дните им през 2020 година. Нека се радват на небесна закрила!

А специални поздрави днес семейство Дукови отправя към две много специални именнички – Йовка Христова и Йоанна Дукова. На двете дами всички от НДТ желаем от здраве, успехи и усмивки да не се отърват!