ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с обич и уважение на една невероятна жена – зам.-кмета на община Тервел Дияна Илиева. За хора като нея народът казва „и кожата й работи“. Та – благодарение на тази нейна неизчерпаема енергия в Тервел се случваха и ще продължават да се случват хубави неща. И вероятно – освен честитки, днес г-жа Илиева ще получи и много благодарности за стореното. А ние от НДТ й желаем да си остане такава каквато е – работохолик, отговорен управленец, обичана съпруга и майка и най-вече – добър човек, заслужаващ да му се връща стократно стореното добро!

ПРАЗНИК има днес един прекрасен млад човек – Светослав Петков. На умното, енергично и много инициативно момче цялото семейство Дукови и майка му – Йорданка Иванова, желаят здраве, огромни постижения в бизнеса, много сбъднати мечти, много късмет и нека всичките му добри начинания се увенчават с мълниеносен успех! И разбира се – да се радва на обичта на дамата на сърцето си – Йоанна!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на шефа на завода за ел табла Никогос Хубесарян – с пожелания за здраве, успехи в бизнеса и много поводи да се чувства щастлив!

РОЖДЕНИК днес е финансистът на Търговската палата Светлозар Стоянов. Здраве, успехи, семейно щастие, много поводи за усмивка и много успешни добри начинания желаем на г-н Стоянов ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена  Евгений и Адам. Здраве, и много сбъднати мечти им желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на колежката Гинка Димитрова – дългогодишен кореспондент на БНР, която е рожденичка утре. Да е здрава, да са сбъдват мечтите й, да се радва на много приятели и много хармония в живота!

РОЖДЕНИК утре е известният добрички ортопед д-р Павел Павлов. Много здраве, безброй благодарни пациенти, много професионални успехи и лични поводи за щастие му желаем ние от НДТ!

ПРАЗНИК има утре бизнесменът Красимир Попов. Да е здрав и да успява във всичко добро, с което се заеме, му желае екипът на По-добрия вестник!

ИМЕН ДЕН В СЪБОТА празнуват всички с имената Снежана, Снежа, Снежка. Здраве, щастие, успехи в добрите им начинания и много поводи за усмивка им желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА в неделя е директорката на СУ „Св. Кл. Охридски“ Маргарита Манева. Да е здрава, да е обичана, да се радва на усмивките на своя мъничък син Лео, да има много поводи за щастие и много поводи за гордост с постиженията на талантливите възпитаници на училището по изкуствата в Добрич!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в аванс казваме на кмета на село Черна Иван Марев, който е рожденик в неделя. Здраве и много ентусиазъм в работата за благото на хората от повереното му населено място желаем ние от НДТ!

ИМЕННИЦИ в неделя са всички, наречени: Свобода, Елевтер, Елевтерия. Да са здрави и нека добрите им начинания получават подкрепата на техните небесни покровители!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST