ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на един истински компютърен гений Методи Дойчинов. И макар от години да не е част от екипа на По-добрия вестник, той продължава да ни обича,  да „лекува“ компютърните ни болежки и винаги да бъде на разположение, за да свърши онова, за което нашите знания и умения не достигат. Затова днес с благодарност за всичко и с истинска обич му желаем да е здрав, да си остане такъв, какъвто е – добър човек и брилянтен професионалист, да се радва на искрените чувства на дамата на сърцето си – Цеци и да му се случват безброй добри неща!

ПРАЗНИК има днес председателят на спортната комисия в новоизбрания общински свет на град Добрич д-р Георги Желев. Здраве, успехи във всичко добро, с което се заеме и активна работа – не само на спортния фронт, но и във всички области на живата ни, които зависят от мъдрите решения на Общинския съвет, желаем на рожденика ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Жанета Белчева – началник отдел в Бюрото по труда в Добрич. Здраве желаем ние от НДТ! Много истински приятели, много сила и вяра! И нека Доброто стане спътник в живота й!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на директора на “Дбанк”  Динчер Хаджиев. За здраве, щастие у дома, успехи в добрите му начинания и пълни банкови са нашите пожелания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ, РОДЕНИ НА 2 ДЕКЕМВРИ!