СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА БЕ ЖЕСТОКО ПРЕЦАКАНА ОТ СВЕКЪРА СИ!

0
4173

 

Въпреки безоблачния живот, който води, откакто е съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров, Светлана Гущерова изживява поредната си трудност, след като собственият й свекър я прецака жестоко. Става дума за скорошна имотна сделка, която Добромир Гущеров направил, но за която бил повече от категоричен, че не може да се довери на снаха си.

Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, пише “Уикенд”. Той се раздели със сграда в идеалния център – на ул. “Хан Крум” №31, която е продадена на собственика на куриерската фирма “Еконт” Николай Събев срещу сумата от 8,2 милиона лева.

Близки до Светлана Гущерова обаче разкриват, че старият тузар Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, дадено тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира. Плеймейтката роди бебето си на 3 април и хитро го кръсти с две имена, за да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.

Според запознати с цялата ситуация, старият бизнес тарикат Добромир Гущеров никак не вярвал на съпругата на сина си и не желаел да й прехвърля нищо. По сходен начин бившият бос на несъществуващото вече застрахователното дружество “Орел” постъпи и с бившата жена на сина си – фолкпевицата Мария. https://blitz.bg