Свекърва дупчи презервативи на младите

0
2113

Коледните празници може и да са минали, но много от нас си спомнят тежките мигове, когато човек трябва да обяснява защо фамилията все още няма внуци. Да знаете, че няма да имате винаги контрола на бъдещото поколение. Очевидно е, че един ден и бабите ще поемат контрола. Не се очаква от дамите да раждат, но пък съвсем спокойно могат да направят някоя друга дупка в гумичките или подмяна на противозачатъчните с витамини не е лоша идея.

Историята разказва за посещението на свекървата, която трябвало да сготви специалната вечеря на младото семейство. След като изпратила сина да напазарува, мечтаещата да стане баба, побързала да се качи в спалнята и започнала да перфорира всички гуми с надеждата, че поне един плувец ще успее да избяга.

Разбира се, няма как да знаем за тази история, ако не се появява инкубаторката, която да носи чадото.

Историята изплува на бял свят, когато съпругата я хваща в крачка. Краткото оправдание на действието е “Опитвам се да спася фамилията!”. По-забавният момент идва и със следващата подробност – свекървата е влизала в дома една седмица по-рано, за да извършва същата манипулация.

Историята е била споделена в Reddit, но след това е била свалена много бързо, очевидно някои хора са се разпознали.

http://men.hotnews.bg