РАЗКРИХА ДВЕ КРАЖБИ

0
441

31-годишен рецидивист от Добрич е с мярка за неотклонение „задържане под стража“ заради кражба от Гробищния парк, съобщават от полицията. На 5 юни е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран на територията на Гробищен парк в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на дамска раница с намиращите се в нея лични документи, банкови карти, сумата от 300 лева и 20 евро. На 10 юни, след проведени ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 31-годишен мъж, известен на МВР. Материалите по случая са докладвани в РП Добрич. Работата по случая продължава.

На 12 юни, около 09:50 часа е получено съобщение за извършена кражба на газова бутилка, домашни потреби и хранителни продукти от частен имот на територията на с. Безмер. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен и задържан извършителят на деянието, мъж на 40-години от с. Безмер.

Полицията издирва автора на кражба на заваръчен апарат и електрическа косачка от стопански двор на територията на с. Вранино. НДТ