Радослав Бимбалов представи пред добричката публика новата си книга „Екстазис“

0
457

Радослав Бимбалов представи пред добричката публика новата си книга „Екстазис“, нестандартен роман за невидимия кръг на вляво – мястото, в което любовта и смъртта съществуват паралелно, изненадващ и успокояващ.

Директорът на библиотеката Теодора Денкова представи писателя и благодари за приетата поканата да гостува в Добрич на място, което съхранява думите, за среща-разговор с многобройните си почитатели.

Писателят и блогър с активна гражданска позиция, в началото акцентира върху тревожните въпроси на нашето време – обръщаме ли достатъчно внимание на думите, с които си служим, как възпитаваме децата си, превърнахме ли се в машините, които създадохме, за да ни помагат? Като истински отговорен към своите читатели, Бимбалов е убеден, че освен умението да пишеш, е необходимо и да познаваш добре хората.

В увлекателен разказ той сподели моменти от своето детство, правейки паралел с днешните деца. Писателят говори за новата си книга, писана дълго и внимателно, чиято основна тема е любовта – по-силна от смъртта, а посланието – един ден, когато човек си отиде ще бъде абсолютно сам, тук и сега е важно да обръщаме внимание един на друг. Радослав Бимбалов се занимава и с благотворителна дейност, свързана с деца в неравностойно социално положение.

Срещата премина в диалог с публиката, а авторът получи много поздравления за талантливо написаните книги и споделените публикации в социалните медии.

Радослав Бимбалов  пожела на своите почитатели да изпитат това удоволствие, което е изпитал той, пишейки романа. А ние му пожелаваме успех на „Екстазис“ и вдъхновение за нови истински истории.