РАБОТНА СРЕЩА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВОСТИТЕ В ЗАКОНА ЗА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

0
1326

Поканени са представители на дирекциите за социално подпомагане, общински специалисти, представители на неправителствения сектор, синдикати, представители на работодателски организации

Областният управител Красимир Кирилов инициира и организира среща съвместно с директора на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ Ирена Баирова във връзка с приетите промени в Закона за хората с увреждания. Тя ще се проведе на 24 януари 2019 г. от 13.00 часа в зала „Европа“ в Областна администрация. Покана за участие в работната среща е отправена до ръководствата на общините в областта, до дирекциите социално подпомагане, Регионално управление на образованието, Регионална здравна инспекция, Териториалното поделение на НОИ, до представители на неправителствени организации, синдикати и работодателски организации, представени на територията на област Добрич.

Новостите и промените в Закона за хора с увреждания ще представи Ирена Баирова. Целта на работната среща е хората да бъдат запознати, както и в диалог да се получи ясна и вярна информация за измененията, заяви областният управител.