Първо място за Даниела Кирова от Добрич на първия конкурс „Логопед на годината“

0
509

Първо място за Даниела Кирова от Добрич на първия конкурс „Логопед на годината“ за Североизточния район.

Даниела Кирова е със степен магистър от ШУ „ Епископ Константин Преславски“ – гр.Шумен  по специалността „Специална педагогика – Диагностика и корекция на комуникативни нарушения“. В момента работи като логопед в ЦСОП „Д-р Петър Берон“ в гр. Добрич.

На 11 март 2023 г. (събота) на специална церемония на сцената на Bulgaria Mall екипът на Logopedia.BG  връчи първите по рода си награди „Логопед на годината“.

Мисия на наградите е да бъдат отражение и признание за положения труд, себеотдаване и развитие на логопедите като специалисти, както и на приноса им в развитието на професията.

Целта на наградите е да подчертаят необходимостта от постоянно проследяване на езиково-говорното развитие на децата и грижата за пациентите от всички възрасти, включително терапията и възстановяването на клинично значимите пациенти.

Наградите „Логопед на годината“ търсят вашия любим логопед. Специалистът, с когото сте работили или работите в момента. Човекът, който ви е върнал вярата в бъдещето на вашето дете, увереността за възстановяването на вашите близки.

Бяха връчени общо 11 награди в 4 категории, включително 8 индивидуални награди за отделни региони на страната, 1 награда за организация, 1 награда за „Приятел на логопедите“ и специална награда за „Логопед на годината “ за изключителни постижения.