Първо и второ място за „Ънстопабъл“ на супер силен 3х3 турнир в Горна Оряховица

0
285

В Горна Оряховица, се проведе един от най-силните турнири в близо 15 годишната история на 3×3 The Kings

 

Изключително силно  представяне на  отборите на баскетболен клуб „Ънстопабъл“ – Добрич на един от най-силните турнири 3х3 в страната – The Kings. В турнира, който се проведе в Горна Оряховица участваха 192 състезатели от 4 държави и 17 града в  4  възрастови групи

Във възрастовата  група до 15 години участваха 10 отбора, като добричлии победиха всички съперници, включително и утвърдени школи като „Балкан“ (Ботевград) и „Дунав“ (Русе). Младежкият отбор  на „Ънстопабъл“ до 15 години  стана шампион в състав: Никола Диков, Георги Арнаудов, Калоян Георгиев и Данаил Опълченов.

Младежите на „Ънстопабъл“ до 12 години стигнаха до финала с три поредни победи, но на финала загубиха с 4:5 от отбор от Бургас. Така момчетата от Добрич,  Доменик Георгиев, Вихрен Нейчев,  Мирослав Иванов и  Стилиян Костов, се класираха на второ място в конкуренцията на шест изключително силни отбора от страната.

20 отбора от България, Румъния и Украйна, разделени в 4 групи, се включиха в мъжкия стрийтбол турнир G.O. 3×3 The Kings . Кирил Кънев, Атанас Йорданов ,Константин Тодоров и Георги Арнаудов се класираха на второ място в своята група с 3 победи и 1 загуба,  но на  ¼-финалите баскетболистите на „Ънстопабъл“ загубиха.